Direcții clare: crossoverul Aston Martin DBX debutează în 2019 și va avea și o versiune cu sistem de propulsie hibrid

de Cornel Șocariciu
Marti, 29.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Crossoverul Aston Martin DBX va fi prezentat în versiunea de serie în 2019. Modelul britanic va miza pe motoare V8 și V12, dar va avea și o versiune cu sistem de propulsie hibrid.

Aston Martin a înțeles că segmentul SUV prezintă potențial, motiv pentru care proiectul DBX începe să prindă contur. În cel mai recent raport, CEO-ul Andy Palmer confirmă că a fost semnată versiunea finală de design a crossoverului DBX.

Oficialul producătorului britanic spune că DBX o să impresioneze publicul întrucât designul nu a fost sacrificat pentru a prelua caracteristicile obișnuite ale unui SUV.

Conceptul care anunța crossoverul Aston Martin (foto) a debutat în 2015 în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar Andy Palmer confirmă faptul că mare parte dintre liniile folosite atunci vor fi integrate și pe versiunea de serie a lui DBX.

Crossoverul Aston Martin o să mizeze pe o arhitectură derivată din cea a modelului DB11, iar sub capotă vom vedea unități V8 și V12. Totodată, Andy Palmer spune că Aston Martin va dezvolta o versiune cu sistem de propulsie hibrid, în timp ce o variantă diesel este exclusă din discuții. Un DBX complet electric face parte din planurile de viitor ale companiei.

Debutul noului Aston Martin DBX este programat pentru 2019, urmând ca viitorul crossover să fie asamblat în cadrul noii uzine din St Athan, Țara Galilor.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • cred ca multi am observat ca ori locurile de parcare devin mai mici, ori masinile se tot maresc :))) cert este ca e din ce in ce mai complicat sa deschizi portiera in parcare... masina asta e delicioasa insa de dragul design-ului care da impresia ca e un coupe cu 2 locuri (desi are 4), are usi uriase!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru