Salonul Auto de la Geneva 2018

Detalii noi despre viitorul hypercar electric Rimac Concept Two: baterie de 120 kWh și autonomie de peste 500 de kilometri

Publicat Marti, 13.02.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Detalii noi despre viitorul hypercar electric Rimac Concept Two: baterie de 120 kWh și autonomie de peste 500 de kilometri - Poza 1
Rimac va lansa un nou hypercar electric în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vocile spun că modelul va integra o baterie de 120 kWh capabilă să asigure peste 500 de kilometri de autonomie.

La începutul anului, constructorul Rimac a publicat un teaser video cu un viitorul hypercar electric. Dezvoltat sub numele de cod "Concept Two", modelul va fi expus în premiră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în prima parte a lunii martie.

Persoane apropiate companiei spun că viitorul model va integra o baterie de 120 kWh, capacitate suficientă pentru a asigura peste 500 de kilometri de autonomie. De asemenea, viitorul Concept Two va beneficia și de tehnologii autonome de nivel 4.

Conform reprezentanților Rimac, noul hypercar va fi mai confortabil, mai rapid și mai scump decât actualul Concept One. Vă reamintim că acesta din urmă este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.5 secunde, iar viteza maximă este de 355 km/h.

Viitorul Rimac Concept Two va fi produs în 100 de exemplare, iar croații spun că vor miza în continuare pe o configurație cu două locuri. În acest moment, compania nu are planuri pentru un model cu patru locuri.

Via | InsideEVs


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru