Detalii neoficiale despre viitorul BMW M2 CS: 450 CP și producție limitată la doar 2.200 de unități

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW M2 CS va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Modelul va oferi 450 de cai putere și va fi disponibil fie cu o cutie manuală, fie cu o transmisie automată.

BMW pregătește lansarea noului M2 CS (Club Sport). Noua versiune dezvoltată de constructorul german ar urma să fie expusă în premieră în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

În urmă cu câteva zile, nemții au organizat un eveniment special în cadrul căruia apropiații mărcii au făcut cunoștință cu viitorul M2 CS. Astfel, au apărut o serie de informații noi cu privire la versiunea extremă pregătită de constructorul german.

Viitorul M2 CS va fi echipat cu o serie de elemente de caroserie din fibră de carbon. Pe listă, nemții au trecut următoarele: capota, plafonul, carcasele oglinzilor, difuzorul spate și splitter-ul frontal. La interior, fibra de carbon a fost utilizată pentru accesoriile consolei centrale, în timp ce mânerele interioare ale portierelor au fost înocuite de curele.

Sub capotă, motorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie va oferi 450 de cai putere, cu 40 de cai putere mai mult comparativ cu actuala versiune M2 Competition (foto).

Clienții vor putea alege fie o transmisie manuală cu șase trepte, fie una automată cu șapte rapoarte. Suspensia adaptivă și sistemul de evacuare M Performance fac și ele parte din pachetul standard pregătit de nemți. Pe lista de opționale constructorul bavarez a pus și un sistem de frânare cu discuri din carbon ceramic.

Conform acelorași surse, prețul de pornire pe piața din Germania pentru viitorul M2 CS va fi de 95.000 de euro, cu aproape 33.000 de euro mai mult decât actualul M2 Competition. Noua versiune BMW M2 CS va fi asamblată în doar 2.200 de unități, producția urmând să înceapă în prima parte a anului viitor. 

Via | Motor1, BimmerPost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru