Detalii despre viitoarea generație Lexus CT: hatchback-ul ar putea fi oferit într-o versiune pur electrică

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Lexus CT ar urma să debuteze în 2020. Modelul constructorului japonez va avea un design mult îmbunătățit și va folosi noua arhitectură TNGA, platformă folosită și pe Toyota Auris. Vocile apropiate companiei anunță și o versiune 100% electrică.

Lexus CT rămâne unul dintre cele mai populare modele ale constructorului nipon. Pentru a stimula vânzările, la finalul anului trecut, Lexus a prezentat versiunea cu facelift a lui CT (foto). Japonezii au optat pentru câteva modificări minore și pentru o serie de îmbunătățiri în dreptul tehnologiilor.

Conform unor surse apropiate companiei, Lexus plănuiește lansarea unei noi generații CT. Aceasta ar urma să fie produsă pe arhitectură TNGA (Toyota New Global Architecture), platformă folosită în prezent pe noua generație Toyota Auris.

Cel mai probabil, viitorul Lexus CT va prelua și noua motorizare hibrid electric+benzină de 2.0 litri de pe Auris. În același timp, zvonurile anunță și o variantă 100% electrică pentru noul CT.

Din punct de vedere estetic, niponii pregătesc modificări majore. În plus, zvonurile spun că vom vedea atât un hatchback, cât și un crossover. Noua generație Lexus CT va debuta în 2020. 

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru