Detalii despre versiunea europeană a lui Jeep Gladiator: pick-up-ul va fi disponibil doar cu un motor diesel de 3.0 litri și 260 de cai putere

de Daniel Popescu
Joi, 11.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep Gladiator va fi disponibil pe piața europeană cu un motor diesel de 3.0 litri și 260 CP, cutie de viteze automată cu 8 trepte și tracțiune integrală. Pick-up-ul va apărea în showroom-uri până la sfârșitul anului viitor.

Jeep a anunțat în primăvara acestui an că gama de modele dedicată Europei va fi extinsă până la sfârșitul anului 2020 prin introducerea pick-up-ului Gladiator, care în prezent se comercializează în special în Statele Unite.

Pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării, constructorul american începe să ofere o serie de informații suplimentare cu privire la datele tehnice ale versiunii europene. Astfel, Jeep a confirmat că Gladiator va putea fi achiziționat în Europa doar cu un motor diesel de 3.0 litri, despre care afirmă că "se așteaptă să genereze aproximativ 260 de cai putere și un cuplu maxim de 600 Nm".

Producătorul menționează că motorul este dezvoltat de divizia europeană a Alianței Fiat-Chrysler și că va include sistem start-stop. De asemenea, Gladiator va sosi standard cu cutie de viteze automată cu 8 trepte și sistem de tracțiune integrală. Jeep Gladiator va fi disponibil în Europa în trei niveluri de echipare, și anume Sport, Overland și Rubicon.

Chiar dacă lansarea oficială va avea loc abia anul viitor, Jeep Gladiator va putea fi văzut de europeni chiar la sfârșitul acestei săptămâni. Gladiator va fi expus la evenimentul Camp Jeep care va avea loc în perioada 12-14 iulie în stațiunea de schi San Martino di Castrozza din Italia.

La eveniment vor participa proprietari de modele Jeep din Europa.

Via Jeep, Motor1

Comentarii (6)

  • someone
    ei bine, asta DA concurent pt amarok 3.0 tdi si x-klasse
    7 0
  • Intotdeauna stiri ca si astea nu pot decat sa-mi latzeasca moaca intr-un zambet larg de satisfactie: DIESEL NOU DE 3 LITRI. :)

    Bravo Fiat-Chrysler! La mai mare! :D
    9 5
  • Si ce faci cu o mașină ca asta ?
    2 1
  • Meteorologogu
    Cum ce faci ? duci copii la scoala ! :) la ce ghiozdane grele au acum ...
    Este o masina utilitara, teoretic buna la carat chestii prin teren mai greu ... Dar la ce o sa o foloseasca cei care o cumpara ... asta o sa vedem, nu m-as mira prea tare chiar sa vedem copii dusi la scoala cu asa o masina
    1 0
  • BAU BAU
    Are o plansa de bord zici ca e cioplita cu toporul
    1 0
  • Motorul diesel a fost facut sa indeplineasca conditiile NAFTA. Acordul dintre USA , Canada si Mexic.Masina asta este prea mare pentru europa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru