Detalii despre al doilea sezon al documentarului Formula 1: Drive to Survive: producția apare pe Netflix în 28 februarie

de Daniel Popescu, Foto: Red Bull Content Pool
Miercuri, 22.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Netflix a anunțat că al doilea sezon al documentarului Formula 1: Drive to Survive, care abordează sezonul 2019, va avea premiera în 28 februarie.

Netflix a anunțat în această săptămână primele informații cu privire la planurile de lansare pentru cel de-al doilea sezon al documentarului Formula 1: Drive to Survive.

Astfel, platforma de streaming a dezvăluit că noul sezon va fi disponibil pe platformă începând din 28 februarie. Cel mai probabil, Netflix va publica toate episoadele simultan, mai ales că lansarea va avea loc cu numai două săptămâni înainte de startul noului sezon competițional.

Primul sezon al documentarului Formula 1: Drive to Survive a apărut în martie 2019 și a avut 10 episoade în care a relatat cel mai importante evenimente din sezonul 2018. La vremea respectivă, documentarul a fost apreciat în special pentru unele relatări despre evenimente de culise, inclusiv despre conflictul izbucnit între Renault și Red Bull pe tema furnizării de motoare.

Cel de-al doilea sezon al documentarului are însă un potențial mai mare să aibă succes, în special datorită faptului că, spre deosebire de sezonul inaugural, Ferrari și Mercedes au acceptat să apară în cadrul materialului.

Practic, spre deosebire de primul sezon, noul sezon va aborda într-o manieră mai detaliată lupta pentru titlul mondial dintre Mercedes și Ferrari.

Via Motor.es

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    interesant film poate dar nu cred ca cu f1, trebuie sa fie cu boschetari daca e de supravietuire.
    sau doamne feri hamilton face foamea.. de fapt mai stii? apare cam slabanog la tv si incepe sa semene cu robert kubica care vaz ca e laudat inca aici pe sit ca revelatie surpriza etc
    naiba mai stie ca citesc alaturi cum are 1 punct doar. hm toate apar cu fundun.sus pe interneu asta. oi fi o idee retardat nu zic da se vede ca nici a.m. nu se simte bine
    17 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru