Dacia a devenit partener tehnic pentru echipele naționale de handbal: federația va primi 7 mașini, printre care și două Duster

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia este noul partener tehnic al echipelor naționale de handbal masculin și feminin și va iniția un program de pregătire pentru antrenori, în timp ce federația va intra în posesia a 7 mașini, printre care și două unități Duster.

Dacia a anunțat miecuri semnarea unui parteneriat cu Federația Romană de Handbal prin care a devenit partener tehnic pentru echipele naționale la masculin și feminin.

Ca parte a acestui parteneriat, Dacia va iniția un program național de burse pentru pregătirea antrenorilor români în cadrul unui proiect internațional de licențiere alături de alți antrenori de handbal din Europa. În plus, constructorul de la Mioveni va furniza federației o flotă de 7 mașini, iar printre acestea figurează și două unități Dacia Duster în versiunea de echipare Prestige.

"Parteneriatul cu Federația Română de Handbal reprezintă o apropiere firească, bazată pe ambiția și dorința comună pentru stimularea și atingerea performanței. Dacia [...] este mândră să contribuie la susținerea și la dezvoltarea sportului de echipă care a adus de-a lungul anilor numeroase satisfacții și împliniri publicului din țara noastră", spune Ionuț Gheorghe, director de marketing Dacia.

Dacia s-a remarcat în ultimii ani prin numeroase acorduri de sponsorizare în sport pe plan internațional.

Pe lângă contractele de sponsorizare semnate cu cluburi de fotbal precum Udinese (Italia) sau St. Pauli (Germania), Dacia este începând din 2016 și sponsorul oficial al Campionatului de Rugby din Marea Britanie.

Via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru