Cursă neobișnuită: un Hyundai i20 WRC și o bicicletă se întrec în inima Portugaliei

de Cornel Șocariciu
Joi, 11.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull împreună cu Hyundai Motorsport prezintă o cursă neobișnuită între o mașină dedicată raliurilor și o bicicletă. La volanul lui i20 WRC se află Dani Sordo, în timp ce bicicleta este "ghidată" de riderul Andreu Lacondeguy.

Red Bull și Hyundai Motorsport au pus la cale o cursă neobișnuită în inima Portugaliei. Vorbim despre o întrecere între o mașină dedicată raliurilor și un mountain bike. La bordul modelului Hyundai i20 WRC s-a aflat pilotul Dani Sordo, în timp ce bicicleta a fost "ghidată" de riderul Andreu Lacondeguy.

Cei doi și-au dat întâlnire pe dealul Lousa, o zonă care în anii '80 și '90 era parcursă în cadrul etapei de WRC din Portugalia. În cadrul acestei curse inedite, Dani Sordo a avut de parcurs un traseu mixt (macadam și asfalt) plin de viraje dificile, în timp ce Andreu Lacondeguy a coborât traversând potecile din parcul natural Lousa.

"L-am văzut cum a abordat un viraj extrem pe porțiunea de macadam și nu mi-a venit să cred. Dani a fost incredibil la volanul lui i20 WRC", a declarat la final riderul Lacondeguy.

"Este incredibil ce face. Întotdeauna este plăcut să-l vezi ce sărituri execută pe acele coborâri impresionante", a completat Dani Sordo.

Așa cum era de așteptat, avem un finiș la fotografie. 

Via | Redbullcontentpool

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru