Cum filmezi un Bugatti Chiron care rulează cu 400 km/h? Simplu: cu un alt Chiron

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru că mulți s-au întrebat cum a reușit Bugatti să filmeze repriza 0-400-0 km/h a lui Chiron, oficialii din Molsheim au prezentat "mașina de asistență": un alt Bugatti Chiron.

Cu câteva zile înaintea Salonului Auto de la Frankfurt, Bugatti a anunțat că noul Chiron a reușit să realizeze repriza 0-400-0 km/h în doar 42 de secunde. Oficialii constructorului din Molsheim au publicat și un clip video cu exercițiul realizat.

Dar la scurt timp după lansarea clipului și-a făcut apariția o întrebare interesantă: cum a reușit Bugatti să filmeze un Chiron care rula cu 400 km/h?

Pentru a demonstra că producția video nu a fost un fals, Bugatti a răspuns la fel de simplu: cu un alt Chiron. În același timp, oficialii constructorului din Molsheim au lansat și un scurt clip video în cadrul căruia am făcut cunoștință cu "mașina de asistență". Cu toate acestea, Bugatti nu a oferit detalii cu privire la modalitatea utilizată pentru prinderea camerei video care a înregistrat repriza 0-400-0 km/h.

Bugatti Chiron 0-400-0 km/h

Bugatti Chiron - Mașina de asistență

Comentarii (2)

  • Si in cele din urma amandoua masinile au fost filmate de o SUPRA :))
    10 10
  • da @mascarescule, iar supra era pe o platforma tractata de un AMG.

    Inchipuie-ti supra in loc de tractorasul John Deere.

    https://www.youtube.com/watch?v=0xxvgJYo-pg
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru