Contract de 1.4 milioane de euro: Renault livrează 100 de mașini pentru Poliția de Frontieră

de Petre Barac, Foto: Renault
Vineri, 22.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Commercial Roumanie va livra 100 de mașini pentru Poliția de Frontieră, după ce a câștigat o licitație la care a fost singurul participant.

Francezii de la Renault se descurcă bine când vine vorba de obținerea contractelor cu statul român. În luna august, compania a semnat un contract cu Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) pentru furnizarea a aproape 130 de mașini, în valoare totală de 1,6 milioane euro. Firma franceză a fost atunci singurul ofertant.

Situația s-a repetat și acum, când, din postura de unic ofertant, Renault a câștigat licitația organizată de Poliția de Frontieră pentru furnizarea unui număr de 100 de autovehicule pentru munca operativă. Compania va încasa 6,4 milioane de lei (circa 1.4 milioane de euro), fără TVA, iar mașinile trebuie să fie livrate în termen de 18 luni de la atribuirea contractului.

Renault Commercial Roumanie este parte a grupului Renault care importă și comercializează pe piața locală mărcile Dacia, Renault și Nissan.

Via Profit

Comentarii (9)

  • Nu este deloc rau sa castigi o licitatie cand esti singurul participant, bravo lor, dar lipseste ceva din aceasta stire, anume despre ce model/modele este vorba? Eu unul as alege Zoe, te plimbi pe la frontiera in liniste, migrantii n-au nicio sansa sa te auda.
    14 1
  • someone
    daca e facuta cu dedicatie licitatia, nu are rost sa vina si altii.
    si la ce masini au mai cumparat pentru politie la celelalte licitatii ( 530 D ) , nu cred ca zoe e pe lista de cadouri.....scuze, necesitati ale ministerelor
    9 0
  • cici de la bucatarie
    Sunt contracte in care caietul de sarcini e facut cum e facut ... Tranvaiul romanesc, metroul romanesc, autobuzul romanesc n au cautare , ca nu pot respecta ce cifre de afaceri cer ei acolo in caietele de sarcini desi sunt produse performante .
    Ca sa vezi ?
    !!
    Au nevoie de masini cum erau masinile aro , capabile pe orice teren ,
    unde e aro ?
    Ce fac universitatile tehnicie din romania , de ce nu se lanseaza in parteneriate cu autoritatile pt producerea cu privatii de masini pt stat .
    A, sa nu uit , o sa va raspund de ce un roman cumpara o masina euro 3 cu sub 50.000 cu 4000 de euro din germania , pt ca e masinia facuta pe vremuri , si cei de la mediu sa lase gargara cu poluatul si mediul . Iar taxarea conduce la aparitia de partide extremiste , si promisiune extremiste . Sa i verifice in trafic si sa i lase in pace pe cei cu masini bune , La 15 ani de la sfarsitul aro , au inceput sa doreasca aro :)) sa l pupati pe vacaroiu si pe socrul lui romstal care era seful aro de la vremea respectiva .
    6 4
  • cici de la bucatarie
    tramvai
    6 0
  • Cum de nu s-a bagat foltzvagan?! A uitat tanti Merchel sa dea telefon?
    5 2
  • Ce sunt ? Dacii ?
    3 0
  • Cât e comisionul?
    2 1
  • Pe hartie inseamna 14000 de euro pretul unei masini. Eu zic ca e vreo 12-13000 de euro. Ca trebuie sa mamance si angajatii Renault o paine.
    1 1
  • CRISTIAN
    Atata timp cat licitatiile de stat sunt castigate de Renaul/Dacia sau de Ford putem sa ne facem ca nu vedem ca sunt "servite"... problema e ca mai "servesc" si altii... Ca masina de frontiera ar trebui sa fie ALASKAN, dar cam greu sa se incadreze in 14.000 euro (cine stie...); nici KADJAR n-ar fi rau... dar fiind vorba de RENAUL COMMERCIAL am ceva emotii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru