Continental se extinde la Sibiu: două noi clădiri vor fi recepționate până la sfârșitul anului

de Paul Cosma
Sambata, 19.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Continental a anunțat extinderea sediului său din Sibiu cu două noi clădiri ce vor fi recepționate până la sfârșitul anului. Prima este dedicată producției, iar a doua va găzdui activitățile de cercetare și dezvoltare.

Continental continuă investițiile pentru dezvoltarea activităților sale din România. Compania germană a transmis că sediul din Sibiu va fi extins în acest an cu două noi clădiri, a căror recepție va fi făcută până la sfârșitul lui 2019.

Dintre cele două clădiri, una este dedicată producției, iar cea de-a doua activităților de cercetare și dezvoltare. Cu această ocazie, Continental transmite că și numărul angajaților săi de la Sibiu va crește.

Activitatea noastră s-a extins, atât în ceea ce privește producția, cât și zona de cercetare și dezvoltare, de aceea mărirea sediului de la Sibiu a fost firească. Cele două noi clădiri reprezintă spații și resurse pentru dezvoltarea companiei și suntem încântați de finalizarea lor. Locația a crescut în ultimii ani, ajungând la peste 4000 de angajați, iar extinderea sediului va aduce cu sine și o creștere a numărului de angajați”, a declarat Oswald Kolb, manager general al locației Continental din Sibiu.

În perioada 1999-2018, Continental a investit circa 1.6 miliarde euro în activităţile din România.

Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi.

Continental este partener în două joint-venture în Iași și Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul anului 2018, compania avea peste 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Via Continental

Comentarii (1)

  • Se extind plantatiile?
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru