Continental se extinde la Iași: compania pune la bătaie 250 de posturi pentru ingineri și specialiști IT în industria auto

de Petre Barac
Miercuri, 23.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Continental a anunțat că vrea să angajeze 250 de ingineri și specialiști IT pentru divizia sa din Iași. Noii angajați vor contribui la dezvoltarea companiei în sectoare ale industriei auto precum conectivitatea, electrificarea și conducerea autonomă.

După veștile excelente de ieri, când Ford a anunțat producția unui al doilea model la fabrica sa din Craiova și, implicit, suplimentarea cu 1.500 a locurilor de muncă, astăzi a venit rândul unei alte mari companii să facă un anunț important pentru industria auto și pentru piața muncii din România.

Continental a informat că vrea să își extindă echipa și divizia de la Iași, punând la dispoziție 250 de noi locuri de muncă pentru ingineri și specialiști IT. Aceste noi joburi sunt disponibile până la sfârșitul anului.

Potrivit companiei, viitori angajați vor avea posibilitatea să lucreze la “cele trei megatrenduri ale industriei automotive”, respectiv conectivitate, electrificare și conducere autonomă.

“Și în 2018 avem în plan dezvoltarea activității și crearea de noi locuri de muncă. În prezent căutăm ingineri cu experiență, specialiști software și hardware, ingineri mecanici și tineri absolvenți ai universităților tehnice pentru cele 250 oportunități de carieră deschise în cadrul organizației noastre”, a declarat Anda Merlușcă, manager resurse umane în cadrul centrului de inginerie al Continental în Iași.    

Ca urmare a creșterii numărului de angajați, începând cu luna martie, centrul de cercetare și dezvoltare din Iași al Continental și-a extins activitatea în cea de-a patra clădire închiriată.

În Iași, își desfășoară activitatea peste 1.800 angajați ai companiei.

Via Continental

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru