CNAIR vrea să instaleze 18 stații de încărcare pentru mașinile electrice pe autostrăzile A1 și A2: compania pregătește documentele pentru startul licitației publice

de Paul Cosma
Luni, 09.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea să instaleze 18 stații de încărcare pentru mașinile electrice pe autostrăzile A1 și A2, potrivit unui document oficial al Ministerului Transporturilor. Deocamdată, CNAIR se află în etapa în care pregătește documentele pentru demararea licitației publice.

Statul român vrea să dezvolte infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice cu o serie de stații amplasate pe două dintre cele mai importante autostrăzi ale țării. Cel puțin așa reiese dintr-un document oficial de la Ministerul Transporturilor.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea să instaleze 18 stații de încărcare pentru mașinile pe autostrăzile A1 și A2. În prezent, CNAIR elaborează documentele aferente necesare demarării licitației publice.

În documentul oficial se arată că stațiile de încărcare ar urma să fie instalate pe tronsoanele Nădlac - Arad - Timișoara - Lugoj - Deva - Orăștie - Sibiu (A1) și București - Medgidia - Constanța (A2).

Via profit.ro

Comentarii (1)

  • Aham, ca de obicei deci: elaborări, fezabilități, licitații, contestații etc.
    Prin 2033 sigur vor fi gata.

    (n.b.: Fiica cuscrului unei cumnate sub-ajunct de prefect care și-a angajat nepotul -- ospătar de meserie -- ca expert cu mega-salariu la CNADR, mi-a zis că nu mai sînt doar 5% specialiști în domeniu p-acolo, ci 6% !!! :-))
    15 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru