Carlos Tavares: “Grupul PSA este deschis la alianțe, am început să atragem atenția unor competitori”

de Paul Cosma
Duminica, 07.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul PSA este deschis la formarea unor alianțe și atrage tot mai multă atenție din partea competitorilor după progresul semnificativ din ultimii ani și restructurarea brandului Opel, a declarat CEO-ul Carlos Tavares.

Carlos Tavares, fostul director de operațiuni de la Renault, a reușit să redreseze grupul Peugeot-Citroen, aflat în pragul falimentului acum 4-5 ani, iar acum PSA este o companie profitabilă cu perspective bune de dezvoltare.

Evoluția PSA din ultimii ani a dus și la îmbunătățirea imaginii companiei în cadrul industriei auto. CEO-ul Carlos Tavares susține că PSA a început să atragă atenția unor competitori și că este deschis la formarea unor alianțe în viitor.

“Unii dintre competitorii noștri ne privesc cu alți ochi acum. Dacă cineva vine la noi și ne spune că vor să aibă un parteneriat cu PSA, noi suntem deschiși să facem afaceri împreună,” a spus Tavares.

Șeful PSA spune că, deși grupul rămâne concentrat pe propria strategie operațională, o alianță cu alți constructori este convenabilă în fața provocărilor legate de reducerea emisiilor și nevoia de investiții ridicate în noile tehnologii.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Daca nu e vreun banc la radio Erevan ,bazandu-ma totusi pe profesionalismul redactiei AM ,atunci informatia asta vine in cel mai nepotrivit moment cu putinta pe aceste meleaguri :-)) ,p-aici se voteaza destoinic pentru traditionalism iar Tavares ne *momeste* cu parteneriate. Merde Carlos !:-))
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru