Campanie de teasere video pentru Mini Cooper SE: primul model electric Mini va fi prezentat în 9 iulie

de Daniel Popescu
Joi, 20.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a confirmat că primul său model electric va primi numele Cooper SE și va fi prezentat oficial în 9 iulie. Cel mai probabil, modelul va avea un acumulator de 33 kWh.

MINI a oferit în această săptămână o serie de detalii suplimentare cu privire la primul său model electric din gamă.

Astfel, acesta va purta numele Mini Cooper SE și va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment care va avea loc în 9 iulie, în timp ce producția este programată să înceapă în luna noiembrie.

Mini Cooper SE va avea la bază conceptul Mini Electric prezentat în urmă cu aproape doi ani la Salonul Auto de la Frankfurt.

Constructorul britanic nu a confirmat încă datele tehnice ale primului său model electric, însă presa internațională speculează de mai mult timp că acesta va prelua motorul de 184 de cai putere și 270 Nm disponibil pe BMW i3S, în timp ce acumulatorul va avea o capacitate de 33 kWh.

Clienții interesați pot deja să lanseze o pre-comandă pentru Mini Cooper SE pe anumite piețe europene, inclusiv în Germania, Franța, Norvegia, Suedia și Olanda. În curând, pre-comenzile vor fi deschise și pentru locuitorii din Italia, Spania și Marea Britanie.

În anticiparea prezentării oficiale, Mini a publicat nu mai puțin de 4 teasere video cu noul Cooper SE pe platforma video Youtube:

Via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru