Cădere liberă: Jaguar Land Rover a avut pierderi de 500 de milioane de dolari în al doilea trimestru din 2019

de Paul Cosma
Vineri, 26.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Jaguar Land Rover a înregistrat pierderi de aproape 500 de milioane de dolari în al doilea trimestru din acest an. Pierderile au fost de aproape două ori mai mari față de rezultatul avut în aceeași perioadă din 2018.

Jaguar Land Rover nu reușește să-și revină din punct de vedere financiar, programul de redresare neavând deocamdată rezultate.

Grupul JLR a avut pierderi (înainte de taxe) de 493 de milioane de dolari în al doilea trimestru din 2019, potrivit unui anunț oficial al proprietarilor de la Tata Motors. Pierderile sunt aproape duble față de perioada similară de anul trecut.

Vânzările JLR au scăzut cu 11.6% în intervalul aprilie – iunie 2019, cauzele invocate fiind din nou Brexitul, precum și reducererea cererii pe piața din Marea Britanie.

Noul CEO, Ralf Speth, este convins însă că JLR va reveni pe profit în acest an fiscal, bazându-se pe o cerere ridicată pentru modele precum Range Rover Evoque, Discovery Sport și Jaguar XE.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru