Bugatti se pregătește să adauge modele noi în gamă: “Fiți cu ochii pe noi, lucrăm la mai multe proiecte”

de Petre Barac
Sambata, 10.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Bugatti a anunțat că echipa sa lucrează “la mai multe proiecte” în acest moment, astfel că ne putem aștepta la noi modele în gamă alături de Chiron.

Bugatti a venit la Salonul Auto de la Geneva cu noul Chiron Sport. Hypercar-ul are o masă mai mică cu 18 kilograme decât varianta standard, o suspensie mai rigidă și același W16 de 8.0 litri.

Chiar dacă hypercar-ul producătorului din Molsheim nu a venit cu modificări la nivelul performanțelor, șeful companiei a spus că Bugatti se pregătește să adauge noi modele în gamă.

“Avem o echipă care lucrează la mai multe proiecte. Nu vreau să vă spun mai multe acum, dar fiți cu ochii pe noi. Vor urma mai multe lucruri,” a declarat noul șef Bugatti, Stephan Winkelmann.

Oficialul a lăsat loc de interpretări, astfel că în presa internațională au apărut diverse informații și zvonuri cu privire la un posibil viitor SUV Bugatti sau o mașină care să fie condusă “în viața de zi cu zi”.

De asemenea, există și posibilitatea ca Bugatti să lanseze în viitorul nu foarte îndepărtat și primul său model hibrid sau electric.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • Stephan
    doar 0,001 % sunt cu ochii pe voi...mai încercați
    2 1
  • Dupa ce au pierdut la 0-100 in fata TESLA, vor sa isi arate din nou suprematia.
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru