Bugatti se pregătește să adauge modele noi în gamă: “Fiți cu ochii pe noi, lucrăm la mai multe proiecte”

Publicat sâmbătă, 10.03.2018 09:29 de Petre Barac

Șeful Bugatti a anunțat că echipa sa lucrează “la mai multe proiecte” în acest moment, astfel că ne putem aștepta la noi modele în gamă alături de Chiron.

Bugatti a venit la Salonul Auto de la Geneva cu noul Chiron Sport. Hypercar-ul are o masă mai mică cu 18 kilograme decât varianta standard, o suspensie mai rigidă și același W16 de 8.0 litri.

Chiar dacă hypercar-ul producătorului din Molsheim nu a venit cu modificări la nivelul performanțelor, șeful companiei a spus că Bugatti se pregătește să adauge noi modele în gamă.

“Avem o echipă care lucrează la mai multe proiecte. Nu vreau să vă spun mai multe acum, dar fiți cu ochii pe noi. Vor urma mai multe lucruri,” a declarat noul șef Bugatti, Stephan Winkelmann.

Oficialul a lăsat loc de interpretări, astfel că în presa internațională au apărut diverse informații și zvonuri cu privire la un posibil viitor SUV Bugatti sau o mașină care să fie condusă “în viața de zi cu zi”.

De asemenea, există și posibilitatea ca Bugatti să lanseze în viitorul nu foarte îndepărtat și primul său model hibrid sau electric.

Via Motor1

  • Stephan, duminică, 11.03.2018 08:16

    doar 0,001 % sunt cu ochii pe voi...mai încercați

  • S, duminică, 11.03.2018 18:36

    Dupa ce au pierdut la 0-100 in fata TESLA, vor sa isi arate din nou suprematia.