BMW va lansa în iunie Vision M Next: conceptul va anticipa viitorul modelelor din gama M

de Daniel Popescu
Vineri, 14.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a confirmat că va lansa în luna iunie conceptul Vision M Next, care cel mai probabil va anticipa viitorul modelelor dezvoltate în gama M.

Sfârșitul lunii iunie se anunță unul plin de anunțuri importante pentru BMW. Pe lângă prezentarea oficială pentru Seria 8 Gran Coupe alături de recent lansatul Seria 3 Touring, constructorul german va dezvălui și un concept inedit.

Bavarezii l-au numit deja BMW Vision M Next și, chiar dacă nu oferă prea multe detalii concrete, aceștia au sugerat că noul concept va oferi indicii despre viitoarele modele lansate în gama M.

"BMW Vision M Next demonstrează modul în care tehnologia poate fi valorificată pentru a intensifica plăcerea condusului. În noua eră a mobilității, tehnologiile inteligente vor impulsiona condusul sportiv, iar persoana de la volan va deveni cel mai bun pilot", menționează BMW într-un comunicat de presă.

Numele ales pentru noul model este asemănător cu cel al conceptului BMW iNext, care a oferit o perspectivă asupra viitoarelor modele electrice ale mărcii. Nu este însă clar dacă noul concept Vision M Next va avea de asemenea un sistem de propulsie electric.

Oficialii BMW menționează că prezentarea oficială a noului concept va avea loc "în câteva zile". Cel mai probabil, BMW Vision M Next va fi prezentat oficial în cadrul evenimentului #NEXTGen care va avea loc la Munchen în perioada 25-27 iunie, simultan cu noul Seria 8 Gran Coupe și Seria 3 Touring.

Până la lansare, BMW a publicat doar câteva teasere cu caroseria noului concept realizate împreună cu artistul Thomas Demand, însă acestea nu scot în evidență niciun detaliu semnificativ de design.

Via BMW

Comentarii (1)

  • Mda denota lipsa de inspiratie,viziune si...noutate.Linii pe care BMW le tot chinuie inercand sa scoata ceva...(nu sariti cu huiduieli , ma refer strict la aceste poze).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru