BMW Seria 8 Gran Coupe, primul teaser foto: mai mult spațiu pentru familie

de Mircea Meşter
Sambata, 04.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Actualele versiuni coupe și cabrio ale lui BMW Seria 8 vor primi din această toamnă un "frate" dedicat familiei. Numele său va fi Seria 8 Gran Coupe, modelul fiind prezentat într-o primă fotografie misterioasă de marca bavareză.

Dacă până acum era la stadiul de informație neconfirmată oficial, vestea conform căreia BMW va scoate pe piață o versiune de familie a lui Seria 8 a fost validată de constructorul german sub forma unei imagini-teaser cu viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe.

Modelul va completa gama Seria 8, compusă în acest moment din versiunile coupe și cabrio, urmând să devină cea mai scumpă mașină cu mai mult de două uși din gama BMW, după Seria 7.

Chiar dacă imaginea publicată de BMW lasă să se vadă puâin din mașină, nu va fi o surpriză faptul că partea frontală și cea posterioară vor prelua liniile cunoscute de pe coupe, diferența fiind dată de faptul că Seria 8 Gran Coupe va crește considerabil în dimensiuni pentru a putea acomoda (probabil) patru pasageri.

Noul model al bavarezilor îi va avea concurenți direcți pe Mercedes-Benz CLS și Porsche Panamera.

BMW Seria 8 Gran Coupe va fi prezentat oficial în lune iunie, urmând să intre în showroom-urile mărcii în septembrie 2019. 

Comentarii (3)

  • Cristi
    Cica mai mult spatiu pentru familie,chiar daca este varianta Gran Coupe nu cred ca spatiul ala in plus e pentru familie, ci pentru el si lucrurile lui :). Normal ca se poate calatori si in spate confortabil, dar nu zici ca pentru familie:)
    8 1
  • unu altu
    Pe bune? Cate variante sunt necesare? Pana la urma sunt copy paste toate modelele germane ... ca is Audi, BMW sau Mercedes ....
    0 0
  • unu altu
    Seria 7 ce va fi? In ce segment intra Seria 8 GC?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru