BMW se gândește la o versiune de performanță i8s: “Există cerere din partea clienților pentru mai multă putere”

de Petre Barac
Marti, 16.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW ia în calcul dezvoltarea unei versiuni de performanță i8s, potrivit lui Alexander Kotouc, șeful diviziei de Product Management de la BMW i.

După ce a prezentat noul i8 Roadster și versiunea cu facelift a lui i8, BMW ar putea să își extindă gama de hibride cu încă o versiune pentru modelul i8, la cererea clienților.

Este vorba despre o versiune de performanță i8s pe care BMW o ia în considerare, declarația fiind făcută de un reprezentant al companiei cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

În acest moment pot să vă spun că evaluăm această posibilitate (n.a. de lansare a unei versiuni i8s). Există interes pentru o versiune mai puternică a lui i8, dar trebuie să găsim o soluție echilibrată, a spus Alexander Kotouc, șeful diviziei de Product Management de la BMW i, pentru publicația Auto Express.

Hibridele i8 Roadster și i8 facelift dezvoltă 374 de cai putere, au o autonomie în modul electric de peste 50 de kilometri și consumă ceva mai puțin comparativ cu prima versiune a lui i8.

Oficialul BMW a mai spus că actualul sistem de propulsie hibrid ar putea să fie modificat în cazul lui i8s pentru a obține mai multă putere, fiind luată în calcul și montarea unui motor cu totul nou în cazul în care versiunea de performanță a lui i8 devine o certitudine.

Via Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru