BMW M8 Grand Coupe va fi prezentat în luna noiembrie: debutul va avea loc la Los Angeles

Publicat vineri, 23.08.2019 13:07 de Daniel Popescu

BMW a anunțat că M8 Grand Coupe va fi dezvăluit publicului cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles care va avea loc în luna noiembrie.

BMW a oferit vineri o serie de informații proaspete cu privire la planurile pe care le are pentru Salonul Auto de la Los Angeles, care va avea loc în luna noiembrie.

Astfel, constructorul german anunță că pe lista premierelor mondiale care își vor face debutul la Los Angeles se numără și noul M8 Gran Coupe.

Anterior, M8 Gran Coupe a fost prezentat în varianta de concept (foto) cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie 2018, iar la vremea respectivă a oferit doar informații legate de designul exterior.

M8 Gran Coupe Concept avea o grilă de dimensiuni mari, doi "rinichi" ușor înclinați către șosea și blocuri optice subțiri, în timp ce prizele de aer supradimensionate și conturul auriu al grilei accentuau sportivitatea zonei frontale.

Pe baza acestui concept, bavarezii au prezentat în luna iunie a acestui an BMW Seria 8 Gran Coupe, care a preluat designul și motorizările lui Seria 8 Coupe. Versiunea de top a acestuia este BMW M850i xDrive Coupe, cu motor V8 M Performance TwinPower Turbo de 4.4 litri care generează 530 de cai putere și un cuplu maxim de 750 Nm.

Anterior, germanii au confirmat că vor prezenta la Los Angeles și BMW Seria 2 Gran Coupe, pentru care există deja o serie de imagini sub camuflaj. Versiunea de top a acestuia va fi BMW M235i xDrive, care va integra cel mai puternic motor pe benzină cu patru cilindri din portofoliul BMW, care are o capacitate de 2.0 litri și produce 306 cai putere.

Via BMW