Salonul Auto de la Paris 2018

BMW i4 debutează în 2021: autonomie de până la 700 de kilometri pentru rivalul lui Tesla Model 3

Publicat Miercuri, 03.10.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 2
BMW i4 debutează în 2021: autonomie de până la 700 de kilometri pentru rivalul lui Tesla Model 3 - Poza 1
Viitorul BMW i4 va fi prezentat oficial în 2021. Rivalul lui Tesla Model 3 ar urma să aibă o autonomie de până la 700 de kilometri și un comportament dinamic de top.

La Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut, BMW a prezentat publicului conceptul electric i Vision Dynamics (foto). Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primăvara anului curent, nemții au anunțat că prototipul expus în premieră în Frankfurt va avea o versiune de serie care se va numi BMW i4.

"La Frankfurt am dezvăluit viziunea noastră despre viitor prin BMW i Vision Dynamics. Acest vehicul va deveni realitate. Îl vom construi la Munchen drept BMW i4", a declarat Harald Kruger, CEO-ul BMW, în urmă cu câteva luni.

Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Harald Kruger a declarat că BMW i4 va ajunge pe piață în 2021. Rivalul lui Tesla Model 3 ar urma să aibă o autonomie de până la 700 de kilometri și un "design fantastic", ieșit din tipare. În plus, oficialul producătorului german spune că viitorul i4 promite o dinamică excelentă mulțumită materialelor ușoare folosite atât în dezvoltarea structurii, cât și la nivelul caroseriei

Până la finalul anului 2021, grupul german ar urma să aibă pe piață 5 modele complet electrice (i3, Mini EV, iX3, versiunea de serie a lui Vision iNext și i4) și cel puțin 10 vehicule PHEV (plug-in hybrid).

Dar planurile nu se opresc aici, întrucât nemții spun că numărul modelelor din gama electrificată o să crească considerabil până în 2025: 12 modele complete electrice și cel puțin 13 vehicule PHEV.

Via | Autocar


Comentarii (2)

  • ACE - Craiova
    Cei 700 km privind autonomia electrica sunt mentionati - probabil - in ciclul vechi de masurare NEDC.
    Autonomia electrica REALA (masurata in ciclurile WLTP sau EPA) ar putea fi situata undeva in jurul valorii de 400-450 km....

    Vezi si articolul de mai jos din martie 2018:
    https://insideevs.com/bmw-i4-electric-range-340-435-miles/

    Acolo mentionau ca modelul va apara in 2020 ......

    La Paris, in octombrie 2018, practic BMW anunta ca mai intarzie un an aparitia variantei de serie a modelului i4.
    8 0
  • Adrian
    400 Km autonomie reală e chiar mai mult decât BINE!
    Studiile recente arată ca 300 Km sunt mulțumitori pentru majoritatea conducătorilor auto, care parcurg în medie 50 Km pe zi .
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru