BMW a livrat primele exemplare i8 Roadster: 18 unități First Edition au ajuns la clienții lor

de Petre Barac
Vineri, 25.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că primele 18 exemplare ale modelului i8 Roadster au fost livrate către clienții lor, în cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen. Numerotate de la 1 la 18, hibridele BMW i8 First Edition sunt primele mașini produse în fabrica din Leipzig, dintr-un total de 200 de unități.

Prezentat la sfârșitul anului trecut, BMW i8 Roadster dezvoltă 374 de cai putere și are o autonomie în modul electric de peste 50 de kilometri.

Cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.6 secunde și o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, noul i8 Roadster are un consum mediu mixt de circa 2.1 litri. Producția sa a început în luna martie, în cadrul fabricii din Leipzig, alături de i8 facelift.

La aproximativ două luni de la începerea producției, BMW a organizat un eveniment special pentru clienții săi fideli care au comandat noul hibrid.

Primele exemplare BMW i8 Roadster First Edition, numerotate corespunzător de la 1 la 18, au fost livrate oficial clienților la dealerul BMW Welt din Munchen. Producția lui i8 Roadster este limitată la 200 de exemplare.

Primii kilometri pentru mașinile produse la Leipzig au fost făcuți până în Italia, acolo unde cele 18 exemplare speciale i8 Roadster First Edition vor putea fi admirate în acest weekend la Concorso d’Eleganza, în zilele de 26 și 27 mai.

Via BMW

 

Comentarii (1)

  • AHAHHAHAHAA

    1 din 18, din 200.....1 din 4 culoarea alba, 1 din 7 cu tapiterie alba....1 din 2000 livrate in lume in ziua asta,

    ca pe vremuri...can toata lumea avea dacia, prima din 100 aduse din franta cu motor si cutie frantuzeasca :)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru