BMW a expus la Frankfurt noul Concept 4: prototipul constructorului german anticipează designul viitorului Seria 4

de Cornel Șocariciu
Marti, 10.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini și informații referitoare la Concept 4. Prototipul anticipează designul viitorului Seria 4 și poate fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

BMW este unul dintre constructorii prezenți în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Surpriza pregătită de producătorul bavarez poartă numele de Concept 4.

După cum sugerează și numele ales de oficialii BMW, prototipul expus în cadrul evenimentului din Germania, anticipează designul viitoarelor Seria 4 și M4.

"BMW Concept 4 întruchipează esența estetică a mărcii BMW. Acesta îmbină proporțiile perfecte cu un design precis și clar", a declarat Adrian van Hooydonk, vicepreședintele executiv al BMW Group Design.

Partea frontală a lui Concept 4 este dominată de grila radiatorului, despre care oficialii BMW spun că "evocă modele legendare precum BMW 328 sau BMW 3.0 CSi". Zona frontală este completată de farurile cu LED care nu au fost acoperite cu sticlă și de capota puternic conturată.

Privit din lateral, coupe-ul constructorului german iese în evidență mulțumită consolelor scurte și datorită plafonului puternic arcuit. Totodată, oficialii BMW spun că nuanța Forbidden Red scoate și mai mult în evidență formele fluide ale lui Concept 4.

În partea din spate, BMW Concept 4 mizează pe linii simple.

Stopurile generoase, difuzorul agresiv și elementele verticale integrate la nivelul spoilerului completează designul prototipului. Pentru moment, nemții nu au oferit detalii tehnice referitoare la Concept 4. 

Comentarii (9)

  • someone
    grila asta e cu dedicatie lexusului rfc: si noi putem face una mare pe un coupe mediu, mno. SAC
    4 2
  • what the beep I have just seen?
    5 2
  • Arata ca un jaguar care a primit un pumn in nas. Astia de la BMW angajeaza numai caricaturisti in loc de designeri
    7 2
  • Andrei
    Manelica
    5 2
  • Fata de la acest concept imi aminteste de papucii Balenciaga sau hainele Philip Plein, nu stiu de ce. Cred ca Bmw vrea sa testeze cat de mult poate forta gusturile clientelei.

    In fine, sa vedem si versiunea de serie, stiu ca primul concept seria 4 era o capodopera iar cand a ajuns in productie l-au imblinzit foarte mult.
    3 0
  • cu multi ani in urma,iarna se punea pe masca o husa din vinilin. ca nu poti sa- i pui perna ca la femeie.
    3 1
  • Varianta de serie aflata in teste, cu camuflaj mediu, nu pare sa aiba o grila atat de mare. Ideea grilei verticale imi place doar daca va fi mai ingusta, ar fi o trimitere clara la trecutul Bmw .
    6 2
  • Corocsenie Adrian
    Astia se intrec in ,, cine deseneaza o masina mai urat '' ?
    0 1
  • Pun pariu că 75% din analiștii ăștia de artă conduc capodopere sublime ca Skoda sau Toyota. Totuși eu văd o prospețime estetică în acest design.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru