Bentley va lansa primul model electric până în 2025: toate modelele constructorului vor avea versiuni hibride până în 2023

de Paul Cosma
Miercuri, 19.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley susține că primul său model 100% electric va fi lansat cel târziu în 2025. În plus, britanicii pregătesc versiuni hibride pentru toate modelele, până în 2023.

Electrificarea la Bentley a debutat odată cu apariția versiunii hibride cu încărcare la priză a SUV-ului Bentayga. Începând de anul trecut, modelul a devenit primul hibrid al companiei.

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.

Cu toate acestea, Bentley susține că primul său model 100% electric va fi lansat cel târziu în 2025, potrivit lui Chris Craft, membru în board și responsabil de vânzări și marketing la Bentley.

Craft susține că peste 30% dintre clienții brandurilor de lux sunt interesați de achiziția unei mașini electrice. Totodată, Bentley vrea să ofere versiuni hibride pentru toate modelele din gamă, până în 2023.

Bentley a spus recent că analizează lansarea unui model 100% electric în următorii ani, pe platforma Premium Platform Electric (PPE) a grupului Volkswagen, însă așteaptă o decizie pentru aprobarea proiectului.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru