Bentley pregătește un facelift pentru cel mai rapid SUV de serie din lume: noul Bentayga Speed va fi prezentat în 12 august

de Paul Cosma
Vineri, 07.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley va lansa în data de 12 august un facelift pentru Bentayga Speed, cel mai rapid SUV de serie din lume. Noul model este așteptat să folosească același motor W12 de 6.0 litri care oferă 635 CP și 900 Nm.

La începutul anului trecut, britanicii de la Bentley au publicat primele imagini și detalii referitoare la Bentayga Speed, pe care l-au descris atunci ca fiind cel mai rapid SUV de serie din lume.

La nici doi ani de la acel moment, producătorul din Crewe pregătește un facelift pentru model, iar noul Bentayga Speed va fi prezentat oficial în data de 12 august.

Conform informațiilor din presa britanică, SUV-ul va utiliza același propulsor W12 de 6.0 litri care dezvoltă 635 CP și 900 Nm.

La fel ca în cazul versiunii standard, Bentayga Speed promite câteva noutăți la nivel exterior și o serie de îmbunătățiri pentru interior.

Actualul SUV promite o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 306 km/h.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • pai nu a aparaut faceliftul acum cateva luni?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru