Bentley a modernizat showroom-ul din București: brandul de lux expune temporar Mulsanne Speed și un Mark VI din 1948

de Daniel Popescu
Vineri, 11.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley și-a modernizat showroom-ul din cadrul complexului Porsche Pipera și va expune temporar un Mulsanne Speed și modelul istoric Mark VI produs în 1948.

Bentley a anunțat că a redecorat showroom-ul pe care îl deține în cadrul complexului Porsche Pipera din București ca urmare a unei investiții de peste 400.000 de euro.

Lucrările de reamenajre a showroom-ului au vizat atât spațiul de expunere a modelelor produse la uzina de la Crewe (Marea Britanie), cât și spațiile de birouri și service auto, care ocupă în total o suprafață de 650 de metri pătrați.

Cu această ocazie, reprezentanții Bentley au anunțat că vor expune în cadrul showroom-ului pentru o perioadă limitată de timp două modele importante.

Primul dintre ele este Bentley Mulsanne Speed, care beneficiază de un motor V8 de 537 de cai putere și un cuplu maxim de 1.100 Nm care îi permit să ajungă de la 0 la 100 m/h în 4.9 secunde.

În plus, showroom-ul găzduiește și modelul istoric Bentley Mark VI produs în 1948, care a fost "împrumutat" de la Țiriac Collection.

"Suntem deosebit de încântați și onorați să găzduim o asemenea bijuterie automobilistică în noul showroom Bentley București.

Acest model a fost anunțat în mai 1946 și a fost produs până în anul 1952, fiind primul automobil asamblat și finisat complet la fabrica din Crewe", a declarat Alin Tăpălaga, Director General al Porsche Inter Auto România.

Marca Bentley este prezentă în România din 2007, iar showroom-ul a fost inaugurat în 2013.

Via Bentley România

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Suntem onoraţi că faceţi salarii grase în UK !!

    Cred că maşinile de super lux sunt o dovadă a bogăţiei.... materiale... şi cine ştie... şi altfel.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru