Bentley a început producția noului Flying Spur: primele livrări către clienți, în 2020

de Paul Cosma
Miercuri, 16.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a anunțat oficial startul producției pentru cea de-a treia generație Flying Spur. Primele exemplare ale noului Flying Spur vor ajunge la clienți la începutul anului viitor.

Noua generație Flying Spur a fost prezentată în luna iunie, modelul britanic având un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.

După prezentarea seriei limitate First Edition, Bentley a anunțat acum startul oficial al producției pentru noul Flying Spur, creat și dezvoltat exclusiv în Marea Britanie.

Bentley transmite că noua generație Flying Spur este rezultatul testelor care s-au desfășurat pe mai mult de 1.6 milioane de kilometri. Britanicii susțin că primele exemplare vor ajunge în posesia clienților la începutul lui 2020.

Noul Bentley Flying Spur are un motor W12 de 6.0 litri care produce 635 CP și 900 Nm. Resursele unității pe benzină sunt gestionate de o cutie automată cu dublu ambreiaj și opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, noul model pregătit de britanici accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 333km/h.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru