Audi va reduce numărul funcțiilor de conducere: “Este limpede, costurile sunt prea mari”

de Paul Cosma
Joi, 21.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi are planuri pentru reducerea cu 10% a numărului de funcții din conducerea companiei, astfel încât să diminueze nivelul costurilor, a anunțat CEO-ul Bram Schot în presa germană.

Audi este hotărât să economisească până la 15 miliarde de euro în următorii 3 ani și caută soluții pentru a colecta mai mulți la bugetul companiei.

Una dintre măsurile pregătite este reducerea pozițiilor din management, așa cum a confirmat Bram Schot, șeful Audi, pentru presa germană.

“Un lucru este limpede, costurile sunt prea mari,” a declarat Schot, care a subliniat și ținta de 15 miliarde de euro pentru economiile din următorii 3 ani.

Totodată, constructorul german se pregătește să reducă și numărul motorizărilor pe care le oferă la ora actuală, conform aceleiași surse.

La sfârșitul anului trecut, Audi a transmis că vrea să investească peste 10 miliarde de euro în mașini electrice, digitalizare și vehicule autonome.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Și-au dat seama ca un soft de trisare face cât zece manageri...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru