Audi va prezenta în ianuarie tehnologii noi de divertisment: pasagerii vor putea urmări filme prin servicii de streaming

de Daniel Popescu
Vineri, 14.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va prezenta în luna ianuarie o serie de tehnologii noi care vor fi disponibile în viitor pentru pasageri. Aceștia vor putea urmări filme și alte tipuri de conținut prin intermediul unor platforme de streaming online.

Audi va fi prezentă la târgul de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) care va avea loc la Las Vegas în prima parte a lunii ianuarie pentru a dezvălui o serie de inovații în stadiu de concept.

Constructorul german se va concentra pe prezentarea unor tehnologii pentru interiorul mașinilor, în contextul în care introducerea unor funcții autonome va schimba semnificativ modul în care șoferul și pasagerii petrec timpul pe durata unei călătorii.

Una dintre principalele noutăți pe care le pregătește Audi este accesul la servicii de streaming online pentru a urmări filme și alte tipuri de conținut. Funcția va purta numele "Audi Immersive In-Car Entertainment" și va fi disponibilă atunci când mașina este staționară. De asemenea, funcția va putea fi accesată și în timpul mersului pe viitoarele modele autonome.

Utilizarea unei astfel de funcții va fi posibilă datorită faptului că mașinile vor avea cât de curând conexiune permanentă la internet prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi sau 5G, în funcție de tehnologia care va fi adoptată de Statele Unite și, respectiv, de Uniunea Europeană.

Tehnolologiile care vor fi prezentate de Audi în ianuarie sunt pentru moment în faza de concept, iar constructorul nu a anunțat încă data la care vor fi disponibile pe modele de serie și nici numele potențialilor furnizori de conținut video, însă printre posibilii parteneri care ar putea fi luați în calcul se numără Netflix, Amazon Prime Video sau HBO GO.

Via Audi

Comentarii (1)

  • "va fi disponibilă atunci când mașina este staționară" In Bucuresti o sa am nevoie de cel putin 3 luni sa vad cap-coada un film banal."pasagerii vor putea urmări filme prin servicii de streaming"-sper sa faca in asa fel sa poate vedea si soferul la ce te uiti,sa se bucure si el dupa ce mai face o depasire sau ia o curba.Alfel,slabuta ideea daca nu vin si cu un cuptor incorporat cu microunde taman bun pentru niste floricele.Un dozator de suc/bere se poate?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru