Audi RS3 Sportback primește un kit de performanță semnat de ABT: 500 CP și viteză maximă de 300 km/h

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
ABT Sportsline a dezvoltat un kit de performanță pentru Audi RS3 Sportback. Mulțumită acestuia, modelul producătorului german dezvoltă 500 de cai putere și 580 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.7 secunde. Casa de tuning oferă și un kit exterior, dar și mici modificări la interior.

Casa ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Audi RS3 Sportback. În varianta de bază, motorul de 2.5 litri pregătit de constructorul german dezvoltă 400 de cai putere la 5.850 rpm și 480 Nm începând cu 1.700 rpm.

Pachetul de performanță dezvoltat de tunerul german a fost botezat ABT Power R și include sistemul ABT Engine Control (AEC), un intercooler și un sistem de evacuare îmbunătățit. În urma acestor modificări, motorul disponibil pe Audi RS3 Sportback produce 500 de cai putere și 580 Nm.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.7 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 300 km/h. Oficialii ABT spun că unitatea AEC poate fi comandată separat, iar în acest caz, motorul oferă 460 CP. Opțional, tunerul german oferă un pachet special de suspensii semnat de KW și un sistem de frânare îmbunătățit.

La nivel estetic, casa de tuning ABT a pregătit un spoiler frontal revizuit, un eleron discret și un difuzor spate care integrează cele patru terminații ale sistemului de evacuare.

Diametrul acestora din urmă este de 102 mm. Tot la exterior, ABT oferă jante cu design special care au diametrul de 19 sau 20 de inch. Interiorul a primit o serie de accesorii din fibră de carbon.

Via | ABTSportsline

Comentarii (1)

  • hazard
    la naiba, la moda e sa mai scazi numarul de cilidri iar Audi face tuning.
    Oare cand o sa invete de la Ford sa bage si ei 1.0 tsi la Audi A6???
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru