Audi publică un nou teaser video din campania pentru lansarea lui Q8: SUV-ul german sosește în 5 iunie

de Daniel Popescu
Vineri, 25.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat al doilea clip din miniseria de 5 episoade prin care promovează lansarea noului SUV Q8, care va avea loc în 5 iunie în China.

Audi face ultimele pregătiri pentru lansarea cu fast a noului Q8, care va păstra o mare parte din elementele de design cu care suntem deja familiarizați de la conceptul cu același nume dezvăluit în luna ianuarie a anului trecut cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Constructorul german a lansat și o amplă campanie de marketing pentru noul SUV și, după publicarea primului episod la începutul acestei săptămâni, germanii au dezvăluit acum și al doilea clip al seriei de cinci episoade.

Numit "#Q8Unleashed", miniseria continuă să prezinte aventurile cuplului format de Sandra și Quentin, iar în cadrul celor 3 minute există câteva secvențe în care poate fi observată forma generală a caroseriei noului Q8, precum și câteva detalii ale părții din spate, inclusiv poziționarea logo-ului Q8.

Pentru moment, oficialii Audi au evitat să furnizeze informații suplimentare despre Q8, însă conceptul dezvăluit anul trecut avea un sistem de propulsie hibrid alcătuit dintr-un motor pe benzină de 3.0 litri de 330 de cai putere și 500 Nm și un motor electric de 135 de cai și 330 Nm. În total, sistemul de propulsie al conceptului dezvolta 443 CP și 700 Nm.

Nu este însă clar dacă versiunea de serie va beneficia la rândul ei de o versiune hibridă sau dacă aceasta va debuta în gamă chiar de la lansarea oficială.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru