Audi pregătește un rival pentru Tesla Model 3: va avea dimensiunile lui A4 și va fi lansat în 2023

de Paul Cosma
Marti, 26.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi vrea să lanseze un sedan electric de dimensiunile lui A4 în familia e-tron. Viitorul model ar urma să concureze direct cu Tesla Model 3 și va fi lansat în 2023, potrivit unor informații neoficiale.

SUV-ul electric e-tron, prezentat anul trecut la San Francisco, a fost doar primul dintr-o gamă care până în 2025 ar urma să integreze 12 vehicule electrice.

Audi pregătește, printre altele, un sedan 100% electric de dimensiunile lui A4 care să concureze cu Tesla Model 3. Directorul de design, Marc Lichte, a declarat că viitorul sedan va avea un preț similar cu viitorul Q4 e-tron, potrivit Autocar.

Q4 E-tron Concept a fost lansat la începutul lunii martie, fiind prototipul care prefigurează versiunea de serie a unui SUV electric la sfârșitul anului 2020.

Unele informații neoficiale arată că viitorul sedan electric va fi lansat în jurul anului 2023. Audi a confirmat că modelul va fi construit pe platforma PPE a grupului Volkswagen, ce este folosită și de Porsche.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Pentru a treia generatie Model 3, presupun...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru