Audi e-tron GT Concept apare în noiembrie: germanii pregătesc lansarea unei sportive electrice

de Daniel Popescu
Vineri, 21.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie conceptul e-tron GT, care va anticipa lansarea unui nou model electric în gama e-tron după anul 2020.

Audi a dezvăluit recent la San Francisco toate detaliile despre e-tron, primul său model electric de serie, iar în cadrul evenimentului oficialii mărcii germane au oferit câteva detalii și despre următoarele modele din gama e-tron.

Reprezentanții Audi confirmaseră anterior că vor lansa un model electric e-tron GT după anul 2020, însă acum au confirmat că vor dezvălui un concept care anticipează versiunea de serie a acestuia. Conceptul pentru Audi e-tron GT va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, care va începe în 30 noiembrie.

Pentru moment, oficialii Audi nu au furnizat informații suplimentare, însă producătorul a prezentat un teaser (foto) pentru acest concept încă din luna martie a acestui an. Imaginea evidențiază forma generală a caroseriei, cu prize de aer generoase în partea frontală și jante de dimensiuni mari.

De asemenea, potrivit unor informații oficiale anterioare, Audi e-tron GT va utiliza aceeași platformă ca viitorul Porsche Taycan, modelul electric care va fi prezentat în cursul anului viitor.

e-tron GT va fi al treilea model electric al celor de la Audi, întrucât Audi intenționează să lanseze și e-tron Sportback în cursul anului viitor.

În total, constructorul de la Ingolstadt și-a stabilit ca obiectiv o gamă e-tron de 12 modele electrice până în anul 2025.

Via Motor Authority, Autoblog, InsideEVs

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru