Audi dezvoltă o versiune Allroad pentru A1: gardă la sol mărită și protecții suplimentare

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 17.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi pregătește o surpriză pentru fanii lui A1. Nemții vor să lanseze în scurt timp o versiune Allroad pentru modelul de clasă mică. Viitorul A1 Allroad ar urma să ofere o gardă la sol mai mare, protecții suplimentare și, cel mai probabil, un sistem de tracțiune integrală.

Noua generație Audi A1 a fost prezentată în urmă cu câteva luni. Micuțul model dezvoltat de constructorul german are acum un design nou, un interior modern și este disponibil doar cu motorizări pe benzină. Producția modelului de clasă mică a demarat deja la uzina Seat din Martorell, iar astfel, A1 a devenit al doilea produs pe care nemții aleg să-l asambleze în Spania.

Dar producătorul german are planuri mari pentru noua generație A1. Surse apropiate companiei spun că în scurt timp vom face cunoștință cu primul A1 Allroad. Versiunea a fost deja surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring.

Viitorul A1 Allroad ar urma să primească o gardă la sol ceva mai generoasă, protecții suplimentare și chiar și un sistem de tracțiune integrală. De asemenea, modelul va fi echipat și cu o serie de spoilere și praguri laterale noi.

Cel mai probabil, noul Audi A1 Allroad va fi prezentat în pentru prima parte a anului viitor. 

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • Fraților, oameni buni, prieteni mai tineri (și mai dinamici, evident) - nu mai preluați rogu-vă necritic - era să zic orbește :-) - toate bazaconiile de pe alte site-uri auto.
    ...De fapt de pe absolut toate, fiindcă nu doar Automedia, Motor1 ori Caradisiac *aud voci* :-) după ce, deși văd clar un prototip cu jante pe 18 și garda la sol MAI MICĂ decît a A1-ul normal, încep să aiureze despre ipotetice A1 Allroad.

    Ca să n-o mai lungesc, pot paria oricînd - și oricît - că-i vorba de viitorul S1 - Quattro, evident.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru