Audi anunță premierele mondiale pentru Salonul Auto de la Frankfurt: noul RS7 Sportback și conceptul AI Trail vor fi prezentate în 10 septembrie

de Daniel Popescu
Vineri, 06.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că noul RS7 Sportback va fi prezentat oficial în 10 septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, acolo unde va fi dezvăluit și conceptul electric Audi AI Trail.

Audi a prezentat vineri lista noutăților pe care le pregătește pentru Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc pe parcursul săptămânii viitoare. Astfel, constructorul german a confirmat că va avea la stand două premiere mondiale.

Prima dintre ele a fost deja anunțată spre finalul lunii august și este reprezentată de un concept pentru un SUV electric de off-road cu numele AI Trail Quattro

Cea de-a doua premieră mondială va fi noul Audi RS7 Sportback, despre care producătorul de la Ingolstadt a evitat să ofere orice fel de informație.

Totuși, este de așteptat ca noul RS 7 Sportback să preia platforma tehnică a lui RS6 Avant, care a fost dezvăluit cu numai două săptămâni în urmă. RS6 Avant mizează pe un motor V8 biturbo de 4.0 litri care dezvoltă 600 de cai putere și un cuplu de 800 Nm, iar acesta este acompaniat de un sistem mild hybrid (MHEV).

În cazul lui RS6 Avant, acest sistem de propulsie are nevoie de 3.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h și de 12 secunde pentru intervalul de la 0 la 200 km/h, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Cutia automată cu 8 trepte acompaniază motorul și a primit o funcție nouă numită Launch Control.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru