Aston Martin va concedia 500 de angajați: “Trebuie să ajustăm costurile după reducerea producției”

de Paul Cosma
Joi, 04.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat că va concedia 500 de angajați, într-un efort de reducere a costurilor ca urmare a scăderii producției și vânzărilor. Astfel, constructorul speră să economisească 38 de milioane de lire sterline în 2020.

Primul trimestru a adus pierderi de 119 milioane de lire sterline pentru Aston Martin. Rezultatul negativ a fost înregistrat după ce vânzările au scăzut cu aproximativ 30% din cauza crizei COVID-19.

În contextul nefast, dat și de scăderea producției ca urmare a închiderii fabricilor, constructorul britanic a transmis că va concedia 500 de angajați pentru a reduce costurile.

“Prin această măsură, structura organizațională va ajunge la dimensiunea potrivită, iar costurile vor fi ajutate cu reducerea producției și păstrarea profitabilității, au transmis oficialii companiei.

În urma reducerii costurilor, compania estimează o economie de 38 de milioane de lire sterline. Aston Martin a dat asigurări că livrările SUV-ului DBX – cel în care își pun mari speranțe pentru relansarea vânzărilor – vor începe în vara acestui an.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru