Aston Martin pregătește versiuni noi pentru cel mai puternic model din gamă: au început testele cu variantele AMR și Volante pentru DBS Superleggera

de Paul Cosma
Vineri, 17.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la Aston Martin pregătesc variante AMR și Volante pentru DBS Superleggera, cel mai puternic din gama actuală, potrivit anunțului făcut de șeful companiei, Andy Palmer. Acesta spune că testele au început deja, însă nu a oferit mai multe detalii.

Lansat în luna iunie, Aston Martin DBS Superleggera este cel mai performant și mai puternic model de serie construit vreodată de compania britanică. 

Coupe-ul supersport a înlocuit în gama constructorului din Albion fostul vârf de gamă Vanquish S și oferă un motor V12 bi-turbo de 5.2 litri care dezvoltă 725 CP, un plus de 125 de cai față de versiunea "normală" a lui Aston Martin DB11, pe baza căruia este construit. Cuplul maxim este de 900 Nm.

Următorul pas pregătit de Aston Martin este diversificarea ofertei pentru clienții DBS Superleggera prin două variante noi, respectiv AMR și Volante.

“Va fi o variantă AMR pentru fiecare mașină pe care o lansăm, iar versiunea Volante este o certitudine. De altfel, testele au și început, a declarat Andy Palmer, CEO-ul Aston Martin.

În varianta AMR (Aston Martin Racing), DBS Superleggera ar urma să aibă un cuplu și mai mare, fără să afecteze puterea actuală (725 CP). În ceea ce privește versiunea Volante, Andy Palmer a explicat că decizia era una firească, luând în calcul dorința clienților să aleagă dintr-o gamă mai largă de opțiuni.

Oficialii Aston Martin nu au oferit detalii tehnice cu privire la noile versiuni ce sunt pregătite pentru DBS Superleggera, iar informațiile oficiale vor fi dezvăluite la momentul lansărilor.

Via Autocar

 

Comentarii (1)

  • splendid coupe cu o singura observatie -grila frontala e putin exagerata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru