Aston Martin nu uită de propria istorie: showroom londonez dedicat mașinilor clasice

de Mircea Meşter
Sambata, 08.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a promova munca diviziei Aston Martin Works, care produce replici fidele ale unor modele clasice și recondiționează mașinile istorice ale mărcii, britanicii au deschis un showroom dedicat acestei divizii în cea mai scumpă zonă din Londra.

Într-o eră în care showroom-urile și spațiile speciale de expunere a mașinilor sunt dedicate în exclusviitate mașinilor moderne, iar modelele clasice sunt în general admirate în concursuri speciale de eleganță sau în cadrul unor licitații exclusiviste, Aston Martin face un pas interesant spre contopirea celor două lumi. Asta pentru că producătorul britanic a deschis în această săptămână la Londra primul showroom dedicat modelelor sale istorice.

Situat în districtul Mayfair, una dintre cele mai scumpe zone rezidențiale din Londra, showroom-ul Aston Martin Works este lipit de Aston Martin Brand Experience Center și formează astfel un complex dedicat celor care își doresc să cunoască gama actuală a mărcii alături de poveștile de succes ale mărcii din Albion. 

Conform celor de la Aston Martin, noul showroom a fost construit pentru a promova seriile limitate moderne de replici 1:1 ale modelelor clasice din gamă, cum sunt DB4 GT Continuation sau DB5 Goldfinger Continuation, ultimul recent anunțat.

Ambele modele sunt produse manual conform planurilor și schițelor modelelor inițiale.

De asemenea, la noul showroom de mașini clasice Aston Martin sunt așteptați toți cei care-și doresc servicii de restaurare oficială a modelelor vechi sub atenta supraveghere a specialiștilor de la Newport Pagnell, locul în care marca britanică a stabilit centrul de comandă al diviziei de mașini istorice Aston Martin Works și orașul în care Aston a produs modelele istorice originale.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru