Aston Martin lucrează la finalizarea fabricii unde va fi produs SUV-ul DBX: primele prototipuri vor fi gata până la sfârșitul anului

de Petre Barac
Miercuri, 14.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin se pregătește să termine lucrările de construcție la fabrica sa din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul lor SUV. Crossoverul DBX va avea primele prototipuri până la sfârșitul acestui an.

În urmă cu doi ani, Aston Martin și-a anunțat intențiile pentru diversificarea gamei, astfel că avea nevoie și de o capacitate de producție mai mare, întrucât uzina din Gaydon nu era suficientă.

Astfel, britanicii au cumpărat un fost depozit care a aparținut Ministerului Apărării, în St Athan, Țara Galilor și s-au apucat să-l transforme într-o fabrică.

Lucrările de conversie au intrat în faza a doua, iar vechiul depozit începe să arate ca o fabrică la standarde moderne.

La uzina galeză din St Athan, britanicii vor construi primul SUV al companiei, denumit Aston Martin DBX. Primele prototipuri vor fi gata până la sfârșitul anului, iar lansarea oficială va avea loc în 2019.

În cadrul fabricii vor lucra 750 de angajați care au fost selectați dintr-un total de 3.000 de aplicanți.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru