Aston Martin a chemat în service toate modelele DB11: unele piese furnizate de Daimler ar putea declanșa neintenționat airbagurile

de Petre Barac
Marti, 23.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat un recall pentru toate modelele DB11, după ce unele piese furnizate de Daimler ar putea duce la declanșarea neintenționată a airbagurilor.

Peste un milion de mașini Mercedes-Benz au fost afectate anul trecut de un recall cerut de Daimler, după ce grupul german a anunțat că unele piese folosite la coloana de direcție ar putea pune în pericol șoferii prin declanșarea “din greșeală” a airbagurilor.

Acele piese au fost folosite și de japonezii de Infiniti, care au trebuit să cheme la verificări un număr 17.500 de vehicule.

Ultimul producător afectat de piesele cu probleme de la Daimler este Aston Martin, britanicii fiind nevoiți să aducă în service toate cele 3.873 de modele DB11, a căror producție a început în 2015. Recall-ul a fost confirmat de un oficial Aston Martin pentru agenția Reuters.

Nemții au pus această problemă pe seama unor cabluri electrice care erau vulnerabile la un scurtcircuit, iar asta ar fi dus la declanșarea airbagurilor.

Mercedes a raportat câteva incidente în care șoferii mașinilor sale au suferit răni ușoare sau zgârieturi. În schimb, cei de la Aston Martin au fost feriți de astfel de neplăceri.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru