Antrenamente Abu Dhabi: Vettel și Hamilton și-au împărțit victoriile în sesiunile de vineri. Ferrari testează componente pentru 2018

de Daniel Popescu
Vineri, 24.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente de vineri de la Abu Dhabi, în timp ce Lewis Hamilton și-a luat revanșa în a doua sesiune.

Abu Dhabi găzduiește la finalul acestei săptămâni ultimul Mare Premiu de Formula 1 al sezonului, iar cei doi piloți care au luptat cel mai mult pentru titlul mondial au fost principalii protagoniști ai antrenamentelor de vineri.

Mai întâi, Sebastian Vettel a ocupat prima poziție în sesiunea de deschidere după ce a fost cronometrat cu 1:39.006 cu pneuri ultrasoft, în timp ce Lewis Hamilton s-a poziționat la numai 0.12 secunde în spate.

Locul 3 i-a revenit lui Max Verstappen, în timp ce Kimi Raikkonen a ocupat poziția a patra pentru Ferrari, la volanul unui monopost care a inclus un difuzor spate asemănător cu cel utilizat de Red Bull, ca parte a testării de noi componente pentru sezonul următor. Clasamentul a fost completat de Valtteri Bottas, Sergio Perez și cei doi piloți ai echipei McLaren, Fernando Alonso și Stoffel Vandoorne.

În a doua sesiune a fost rândul lui Hamilton să fie cel mai rapid după ce a fost cronometrat cu 1:37.877, în timp ce Vettel s-a poziționat pe doi la numai 0.15 secunde în spate. Daniel Ricciardo și-a trecut în cont un loc 3 în fața lui Raikkonen și Bottas, în timp ce Verstappen a terminat pe 6.

Între timp, Sauber a amânat o decizie cu privire la linia de piloți pentru sezonul 2018, în timp ce Liberty Media, noul proprietar al Marelui Circ, va dezvălui noul logo al Formulei 1 pe podiumul de premiere de după cursa de duminică.

Calificările pentru Marele Premiu din Abu Dhabi vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 15:00, ora României.

Abu Dhabi - Rezultate Antrenamente 1:

Abu Dhabi - Rezultate Antrenamente 2:

Comentarii (3)

  • Anul viitor masinile de F1 nu vor mai avea asa zisele "shark fins". McLaren s-a opus si se pare ca trebuie sa fie unanimitate pentru ca o anumita regula sa fie aplicata.
    In alta ordine de idei, masinile var avea camere de 360 de grade, probabil ca sa vedem mai bine hidosenia de halo
    2 2
  • camerele 360 de grade exista deja peste ocean de ceva vreme; vezi mai bine un duel dar mie imi par enervante cand vreau sa vad clasicul tv onboard
    1 0
  • unul sau altul
    Hidosenia aia de halo e ptr haloween :)) - sau tocmai ca sa nu devina haloween - depinde de care parte a baricadei stai.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru