Alpine pregătește o versiune Sport pentru A110: 300 CP și 4 secunde pentru 0-100 km/h

de Cornel Șocariciu
Joi, 07.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpine dezvoltă o versiune și mai potentă a lui A110. Modelul ar urma să primească denumirea Sport și va oferi circa 300 de cai putere și o serie de îmbuntățiri în ceea ce privește performanțele.

Alpine lucrează la o versiune nouă a lui A110. Conform apropiaților companiei, francezii dezvoltă o variantă mai puternică a sportivei cu look retro. Cunoscută sub denumirea internă de "Sport Chassis", viitoarea versiune Alpine A110 va miza pe același propulsor de 1.8 litri turbo.

De această dată, motorul va produce aproximativ 300 de cai putere, cu circa 50 de cai mai mult compartiv cu varianta disponibilă în prezent. Accelerația de la 0 la 100 km/h ar urma să aibă loc în mai puțin de 4 secunde.

În același timp, francezii vor modifica suspensia și răspunsul transmisiei automate, dar vor opta și pentru o diminuare a masei totale.

După cum știți, Alpine a pregătit și o versiune de competiții pentru A110. Aceasta se numește Cup (foto) și oferă 270 de cai putere și are o masă totală de 1.050 de kilograme. Noul A110 Cup va concura în competiția monomarcă Alpine Europa Cup.

Via | AutoExpress

Comentarii (3)

  • .. de cand ne tot "ameninta" cu masina asta, (la fel ca toyota supra), trebuia sa fie deja ambele la facelift (cel putin).
    Scot astia odata masina sau doar vorbesc aiurea.
    0 1
  • https://www.netcarshow.com/alpine/2018-a110/

    masina a fost deja prezentata, asa ca nu te agita. este cat se poate de reala in acest moment
    0 1
  • @ @ioi
    E reala, dar o poti cumpara? Potae nu m-ai inteles ce zic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru