Alpine pregătește modele noi: agilitatea și masa totală redusă vor rămâne valorile de bază ale noilor produse

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 11.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Thierry Bolloré, CEO-ul Renault, a declarat recent într-un interviu că brand-ul Alpine va lansa noi modele. Oficialul menționează că sugestiile primite din partea clienților au fost cele care au stat la baza acestei decizii.

În urmă cu doar câteva zile, Alpine, bradul dedicat modelelor sportive deținut de Renault, publica primele imagini și detalii referitoare la versiunea de raliu a modelului A110. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Thierry Bolloré, CEO-ul Renault, a oferit o serie de informații noi cu privire la viitorul brand-ului francez.

Conform acestuia, în următorii ani, Alpine va introduce o serie de modele noi care vor păstra valorile de bază ale brandului.

"Da, vom produce și alte modele. Nu vă voi oferi detalii, dar sunt extrem de încântat de succesul înregistrat de A110. Sugestiile primite din partea clienților indică extinderea ofertei, dar păstrarea valorilor de bază ale brand-ului: agilitate, masă totală redusă și identitate orientată către competiții", a declarat oficialul Alpine.

Voci apropiate companiei sugerau că Alpine ar putea dezvolta o versiune cu plafon retractabil pentru actualul A110. În plus, au existat surse care au menționat și lansarea unor SUV-uri, decizia fiind inspirată de cea adoptată de Porsche prin introducerea modelelor Macan și Cayenne.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru