Alonso, optimist după debutul bun de sezon: "În câteva curse putem lupta cu Red Bull"

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso anticipează că McLaren va fi capabilă să lupte cu rivalii de la Red Bull peste numai câteva curse, pe baza debutului promițător din Australia.

Fernando Alonso a obținut locul 5 în Marele Premiu al Australiei, motiv pentru care este încrezător în progresele pe care le va face McLaren în următoarele curse.

Chiar dacă rezultatul s-a datorat în mare parte și a unei greșeli din partea lui Max Verstappen și a celor două abandonuri suferite de piloții de la Haas, spaniolul afirmă că următorul obiectiv este să-i ajungă din urmă pe cei de la Red Bull.

"Cu siguranță va fi din ce în ce mai bine. Există mult potențial pentru monopost. Este abia prima cursă în această combinație între McLaren și Renault, așa că vor veni performanțe și mai bune. Sper că din Bahrain vom face un nou pas înainte, iar Red Bull va fi următoarea țintă", a declarat el.

Alonso a admis că McLaren este în continuare în urma plutonului fruntaș, însă își pune speranțele în potențialul monopostului și în motorul furnizat de partenerii de la Renault.

"În prezent, cei de la Red Bull sunt cu siguranță în fața noastră.

Sunt în grupul exclusivist cu Mercedes și Ferrari. Dar McLaren dorește să intre în acel grup în următoarele curse și sper să uităm de grupul de mijloc și să ne uităm la echipele privilegiate. Există potențial în monopost și nu văd niciun motiv pentru că nu ar trebui să fim acolo în următoarele curse", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (10)

  • mai taie din ele da'le dreaqlui
    15 28
  • Alonso este prea optimist....Abia de la anul cred ca Mclaren o sa ajunga pe RBR
    10 23
  • dragos87
    Mclaren nu mai este echipa anilor 80 , 90 cand a scris istorie impreuna cu Ayrton Senna !
    12 6
  • S-a prins adminu' ca pagina arata ciudat cand sunt prea multe voturi rosii
    7 3
  • In urma cu 2-3 ani zicea ca de la jumatatea sezonuylui va face cu siguranta q3-ul calificarilor si apoi...el saracul incearca sa le ridice moralul dar...
    3 7
  • Asa trebuie Alonso sa fi optimist si increzator si restul vine de la sine.Anul acesta o sa le areti la toti care nu au mai crezut in tine ca Inca mai ai un cuvant de spus in F1. Forza Alonso.
    26 6
  • https://www.youtube.com/watch?v=BFh06tzUcEs
    4 3
  • Scrie in fisa postului ca trebuie sa imbete fanii cu apa chioara. Fanii aduc sponsori samd
    6 15
  • Da...o fi bine ce a facut in clipul https://www.youtube.com/watch?v=BFh06tzUcEs dar uiti un lucru, au fost 4-5 abandonuri si oricum era mai tanar...intre timp a suferit in accident de s-a invartit in aer, a fost si electrocutat, nu mai e acelasi pilot.
    3 9
  • mclada
    pir...pir...fssssssssssssssssssssss....si poc
    5 17

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru