Alfa Romeo Nero Edizione: constructorul italian a lansat o ediție specială pentru Giulia, Stelvio și Giulietta

de Paul Cosma
Luni, 01.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a anunțat introducerea unei ediții speciale Nero Edizione (Black Edition) pentru modelele Giulia, Stelvio și Giulietta, iar comenzile au fost deschise începând cu data de 1 octombrie.

După lansarea la început de 2018 a celor două ediții limitate Nring pentru Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio, Alfa Romeo a pregătit acum un nou tratament special pentru modelele din gamă.

Constructorul italian a introdus o ediție limitată Nero Edizione (Black Edition) pentru Giulia, Stelvio și Giulietta, versiune ce include apariția unor elemente de design de culoare neagră și un finisaj lucios.

Nero Edizione presupune, printre altele, o nuanță Dark Glossy pentru grila frontală, capacele oglinzilor și evacuarea finală, geamuri spate fumuri, precum și faruri bi-xenon. Jantele negre din aliaj sunt de 18 inch pentru Giulia și Giulietta, respectiv 20 de inch pentru Stelvio.

La nivel tehnologic, pe lista dotărilor pentru cele trei modele se numără cruise control adaptiv, sistemul de infotainment Alfa Connect 3D Nav cu diagonală de 8.8 inch compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay sau cameră video pentru marșarier.

Giulia Nero Edizione este disponibilă doar cu motorul pe benzină de 2.0 litri și 200 CP, în timp ce Stelvio Nero Edizione are la comandă, în plus, și motorul diesel de 2.2 litri de 180 CP.

În cazul versiunii Giulietta Nero Edizione, clienții pot beneficia de propulsorul pe benzină de 1.4 litri sau de motorul diesel de 1.6 litri și 120 de cai putere.

Via Alfa Romeo

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Chiar si in Nero Edizione Giulia nu ezita sa se prezinte pur si simplu exceptional. Ca sub capota herghelia stagneaza la *doar* 200 CP reprezinta un aspect care chiar poate fi trecut cu vederea de cei mai multi dintre noi.Doar musteriii sunt din ce in ce mai putini ,*orbiti* inevitabil de triada premium de peste Alpi dar si de *ferestrele* intre generatii ale milanezilor ,aspect greu de cautionat pentru o asemenea marca legendara.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru