Alege să urci într-un Ring Taxi Jaguar: F-Type SVR și XJR575 au fiecare câte 575 CP și sunt gata să-ți ofere experiențe unice pe Nurburgring

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 09.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă vrei să simți senzații tari pe circuitul de la Nurburgring, poți alege să urci într-un Ring Taxi. De acum, oferta Jaguar include un F-Type SVR și un XJR575. Fiecare dintre cele două modele oferă 575 de cai putere, iar la volan se vor afla piloți profesioniști.

Pasionații de motorsport care ajung pe circuitul de la Nurburgring, dar nu sunt dispuși să intre cu mașina personală pe asfaltul Iadului Verde, pot opta pentru un Ring Taxi: o plimbare într-un ritm extrem de alert cu modele performante.

Spre exemplu, clienții pot alege să urce într-un BMW M3, un BMW M5, un Porsche 911 GT3 și chiar și într-un McLaren MP4-12C. Dar acum, mulțumită Jaguar, cei care ajung pe Nurburgring și vor un Ring Taxi pot opta pentru un F-Type SVR sau un XJR575.

Primul F-Type SVR Ring Taxi care a "operat" pe circuitul german de la Nurburgring a fost introdus în 2016, iar noua versiune pregătită de britanici oferă doar modificări de ordin estetic. Dacă ești însoțit și vrei să parcurgi un tur pe Nurburgring, atunci ești obligat să alegi noul Jaguar XJR575 Ring Taxi. Maximum trei persoane pot experimenta senzațiile oferite de modelul britanic pe Iadul Verde.

Atât Jaguar F-Pace SVR, cât și Jaguar XJR575 mizează pe un motor V8 de 575 de cai putere și 700 Nm.

În cazul lui F-Pace SVR, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.7 secunde, în timp ce XJR575 este mai lent cu 0.7 secunde.

Conform oficialilor Jaguar, prețul pentru un singur tur este de 199 de euro. Nu există taxe suplimentare în cazul în care sunt ocupate toate locurile din XJR575. Rezervările pot fi făcute și online, iar cele două modele Jaguar vor fi disponibile până în luna noiembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru