ABT lansează un pachet de performanță pentru Audi A6 Avant: motorul diesel de 3.0 litri oferă acum 330 CP și 670 Nm

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline a pregătit un kit de caroserie și un pachet de performanță pentru Audi A6 Avant. Nemții propun un plus de putere în dreptul motorizării de 3.0 litri diesel, dar și performanțe îmbunătățite pentru sprintul de la 0 la 100 km/h.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru noul Audi A6 Avant. Modelul constructorului din Ingolstadt poate fi comandat atât cu o serie de îmbunătățiri la nivelul caroseriei, cât și cu un pachet de performanță dezvoltat de tunerul german.

Kit-ul de caroserie include spoilere față și spate restilizate, un sistem de evacuare cu patru terminații cu diametrul de 89 de mm și jante cu diamentrul de 20 sau 21 de inch.

Pentru cei care își doreau mai multă putere, ABT Sportsline a dezvoltat un pachet de performanță care poate fi instalat pe motorul diesel de 3.0 litri disponibil pe versiunea 50 TDI. Standard, propulsorul diesel oferă 286 de cai putere și 620 Nm. Mulțumită kit-ului dezvoltat de ABT, motorul produce 330 de cai putere și 670 Nm.

În aceste condiții, Audi A6 Avant echipat cu pachetul ABT este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid comparativ cu versiunea standard.

Fanii produselor ABT Sportline vor putea admira acest A6 Avant în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

Via | ABT Sportsline

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru