Skoda continuă proiectul eChallenge: competiția virtuală de raliuri în care fanii se pot duela cu piloții Skoda se mută în Australia

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda continuă competiția virtuală dedicată pasionaților de raliuri și iubitorilor de jocuri video. Etapa a doua a evenimentului Skoda eChallenge se desfășoară în intervalul 20 - 24 mai pe probele Raliului Australiei.

În ultimele două luni, toate competițiile majore din motorsport au fost anulate sau amânate, însă organizatorii și producătorii au găsit metode noi pentru a trece peste această perioadă. Astfel au luat naștere o serie de competiții virtuale dedicate atât pasionaților de jocuri video, cât și piloților profesioniști.

Skoda este unul dintre producătorii care în 22 aprilie a lansat competiția eChallenge. Prima etapă s-a desfășurat pe parcursul a patru zile, iar concurenții au pilotat mașini din categoria R5 pe probele din Raliul Argentinei.

Conform oficialilor Skoda, prima etapă a evenimentului eChallenge a reușit să adune 3.900 de concurenți, printre care și piloții profesioniști Pontus Tidemand, Chris Ingram, Marin Koci și Oliver Solberg.

În urma acestor rezultate, reprezentanții constructorului ceh au decis să continue seria eChallenge cu o nouă etapă. Astfel, în intervalul 20 - 24 mai, iubitorii jocurilor video vor putea concura în Raliul Australiei.

Competiția se desfășoară pe platforma Dirt Rally 2, jocul video fiind disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Cei care doresc să participe se pot înscrie accesând clubul Skoda eChallenge disponibil pe platforma celor de la Codemasters.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru