Prima apariție pe circuit a lui Cupra e-Racer: modelul electric va putea fi admirat din 2020 în cadrul unui campionat de turisme

de Cornel Șocariciu
Luni, 22.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prima apariție pe circuit a modelului electric Cupra e-Racer a avut loc în acest weekend în Barcelona. Versiunea dedicată curselor de turisme oferă 670 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, SEAT a prezentat Cupra e-Racer, un model electric dedicat exclusiv curselor de turisme. Prima apariție pe circuit a lui Cupra e-Racer a avut loc în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

Fanii au putut admira noul model dedicat exclusiv curselor de turisme pe circuitul din Barcelona, cu ocazia ultimei etape din cadrul campionatului european TCR (Touring Car Racing).

Sistemul de propulsie electric pregătit de Cupra va avea în mod constant 300 kW (408 cai putere), dar puterea maximă va ajunge la 500 kW, echivalentul a 670 de cai putere. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.2 secunde, iar repriza 0-200 km/h se desfășoară în 8.2 secunde. Viteza maximă cu care Cupra e-Racer poate rula este de 270 km/h.

Prima competiție de turisme dedicată mașinilor electrice va purta numele de ETCR și va debuta în 2020.

Comentarii (2)

  • mircea badea
    knight rider!
    2 0
  • someone
    tractiune fata sau spate? pentru ca plang de mila cauciucurilor daca acei cai electrici daca sant doar pe fata.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru